Leros grekland

leros grekland

Leros är en grekisk ö i Egeiska havet, strax utanför den turkiska kusten. Den tillhör ögruppen Dodekaneserna (Tolvöarna). Ön är cirka 54 kvadratkilometer stor. Kommunens yta, inklusive flera andra öar, är cirka 74 km² och högsta punkten meter över havet. År var invånarantalet 7 personer.‎Historia · ‎Näringar. Jämför och boka billig charterresor till Leros (Grekland). Spara pengar på charter, weekend, all-inclusive samt flyg och hotell med Nordens ledande jämförelsesajt inom resor. Leros tillhör Dodekansernas ögrupp i Grekland och ligger sjömil från Atens hamn. Ön ligger i den sydöstra delen av Egeiska havet, mellan de grekiska öarna Patmos och Kalymnos. Leros användes som flottbas av tyskar och italienare under II:a Världskriget. leros grekland

Leros grekland - del har

Befolkningen är därför inte så beroende av turismen och du blir bemött som en gäst och vän. Santorini En resa till Santorini passar såväl par som kompisgäng och familjer med lite större barn. Leros har försummats av turism fram till början av talet men de sista 30 åren har främst italienare, skandinaver, tyskar, franska och brittiska har upptäckt att små paradis som har en viss skönhet som är svår att hitta på andra öar. Läs om sevärdheterna här ». Det finns hundratals platser runt om på det grekiska fastlandet som är kopplade till antikens mytologi, militära slag eller dramatiska händelser. Ödsliga badvikar, höga klippor, grönska och mysiga byar - Leros är perfekt för dig som vill upptäcka "riktiga Grekland". Populära resmål Ixia — Ialyssos. Thessaloniki Thessaloniki leros grekland en fantastisk storstad som kan erbjuda allt från historiska sevärdheter, hippa restauranger och butiker till ett av Greklands bästa nattliv. Det är väl ungefär så här köttbullar utan ströbröd föreställer sig Grekland när man drömmer om sommarsemester? Att resa till Aten är att uppleva en häftig mix av gammalt och nytt. Även den svarta sandstranden deleuze Gournaviken är omtyckt. Väder jan 13°c oderljunga 13°c mar 16°c apr leros grekland maj 23°c jun 27°c jul 30°c aug 30°c sep radonhus okt solceller båt nov 18°c dec 15°c Läs mer om vädret.

Leros grekland - med

Idag är det ingen på Leros som tycker illa om Göran Schildt. Det är det mest populära resmålet för oss skandinavier, och här ligger sandstränderna på rad. På Leros väntar det riktiga Grekland. Turkost vatten, ödsliga badvikar, pittoreska fiskehamnar och tavernor vid vattenbrynet. Det finns många intressanta sevärdheter. Det finns även ett vanligt sjukhus på ön. Många unga gillar Faliraki och Ixia är populärt hos familjerna.

Leros grekland Video

NÅGRA KILLAR FÖRSÖKTE SMYGFOTA OSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *