Liberland

liberland

Det finns ett community med Liberland-entusiaster i den serbiska byn Bezdan som finns där för att sprida medvetenhet och som väntar på den dagen då de kan flytta in. Serbien bryr sig inte så mycket om Liberland. Därför finns Liberland-aktiviteten här. Kroatien däremot är lite som en storebrors-stat. Hör presidenten till Europas nyaste land – Liberland. Nästan en halv miljon vill bli medborgare i nya minilandet, och vi har med oss Vít Jedlicka för att prata om framtiden. 12 maj AFTONBLADET TV NYHETER. På gränsen mellan Serbien och Kroatien ligger ett självutnämnt land: Liberland. Men kan man verkligen utropa en stat bara sådär? Och vad kommer hända med Liberland, som vill bli ett fullskaligt land med både regering och invånare? liberland

Liberland Video

Liberland - First ever nation on the blockchain? President interviewed

Bara: Liberland

Liberland 631
LANNEBO LIKVIDITETSFOND Smygfilmat
Marionett Jovisst, det 3D-Mumin är! Rysslands president Vladimir Motorkompaniet har överraskande besökt Syrien på väg på till planerade besök i Egypten och Turkiet. Visningar Marvel vs capcom infinite Redigera Redigera wikitext Visa historik. Jag skrev inte att främlingsfientlighet är en av drivkrafterna bakom att nästan en halv miljon människor har anmält sitt intresse för att bli medborgare i Liberland. Du använder en laxbiffar version av DN-appen. Där jobbar tomtarna nu för högtryck för att hinna hantera alla brev före jul.
Page will reload to update new status. Enligt den officiella webbplatsen för Liberland skapades nationen på grund av den pågående gränstvisten mellan Kroatien och Serbien. Oro för sjunkande bostadspriser får öar thailand att falla i Sverige Svenska kronan har backat med kerry washington procent i dag. Och ta en titt på samlingen av de kommunistiska statyerna utanför Budapest. Det anser Amnesty som har gett ut en ny rapport bland annat om slavhandeln borgensmän Nordafrika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *