Sos barnbyar

sos barnbyar

SOS Barnbyar är en internationell välgörenhetsorganisation som riktar sig till föräldralösa, övergivna och på andra sätt utsatta barn över hela världen. Kärnan i verksamheten är de så kallade barnbyarna, som utgår från en familjemodell där föräldralösa barn och anställda barnbymammor bor tillsammans i egna hem tills. SOS Barnbyar. Vi strävar efter att ta en aktiv roll i de lokalsamhällen som vi verkar i och uppmuntrar våra anställda att bidra till lokala volontärprojekt. Sedan har vi samarbetat med den ideella organisationen SOS Barnbyar för att hjälpa utsatta barn som behöver särskilt stöd. Under åren har Cramo bidragit till att. Därför har Bayer i Norden valt att stötta SOS barnby Valmiera i Lettland, som är det fattigste landet i Bayers nordiska region, som även omfattar Baltikum. Stödet har stor betydelse för de 66 barn, som bor i barnbyn i Valmiera, och är med om att se till så att barnen får en utbildning, ett hem och en barndom, som är trygg. sos barnbyar

Sos barnbyar Video

Eurocop - SOS Barnbyar Recommend this page via e-mail. Bayer är en global koncern med kärnkompetens inom life science-områdena hälsa och jordbruk. Estland, Lettland och Svt text 230. Läst 28 juli SOS Barnbyar är en internationell hans alde som riktar sig till föräldralösa, övergivna och på andra sätt utsatta barn över hela världen. Cramo sätter säkerheten först.

Sos barnbyar - iPhone

Under åren har Cramo bidragit till att finansiera barnbyar i fem länder: Hermann Gmeiner ville skapa ett alternativ till barnhem och ge föräldralösa och övergivna barn en möjlighet att växa upp i en familj och få en utbildning. SOS Barnbyar stiftades och har i dag över barnbyar i länder. Cramo utökar sitt stöd till SOS Barnbyar. Resultatet blir livsglada och resursstarka männeskor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *